keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lula

Summer's here!

No heiiii! Ollut pikkasen kiire, kun teen kahta duunia. Välillä oikeesti mietin et onpa fiksua, mutta kaikkensa sitä tekee unelmiensa eteen. Kesälomaan on niin vähän aikaa, et mun Big Day Lite alkaa jo kuumentamaan puhelinta. Ollaan lähössä Portugaliin surffailee.
En voi sanoin kuvailla tätä tunnetta. Tiiätkö, siis se fiilis, kun on odottanut jotain niin kauan, et haaveilee asiasta päivittäin ja siitä on tullut lähes pakkomielle. Oon jo miettinyt etukäteen kuinka saan hepulin siinä vaiheessa, kun seison meressä ja katon niitä aaltoja. Ei suomalaisia aaltoja, ei Flowriderin tekoallasta vaan ihan kunnon aaltoja. Saan varmaan onnenhepulin ja vietän koko päivän siellä vedessä, niinku pieni lapsi ulkouimalassa. Taidan jättää skeden Suomeen, et voi vaan surffaa. Hahah ei tää siis mikään pakkomielle oo, eheei!

Surffista puheenollen, oli mulla asiaakin. Helsinki Surf Shopilla olisi avajaiset huomenna, samassa järjestetään Rip Curlin ystävämyynnit. Paikalla on lisäksi miniramppi, jota saa tulla skeittaa, kesäinen terassi ja musiikkia. Huomiseksi tosin on luvattu ei niin toivottua säätä, mutta ei hätää koska tapahtuma kestää lauantaihin saakka ja kesäkelejäkin oli lupailtu siihen mennessä takaisin.

surfshop
Syy miksi kerron tästä tapahtumasta ja juuri Helsinki Surf Shopista on se, että tuossa keväällä sieltä kyseltiin mua mukaan kaupan tiimiin. Helsinki Surf Shop tuolta voi käydä kattelee ketä kaikkia skedeejiä ja snoukkaajia meijän tiimissä on!

Girls Go Skate haluu viel toivottaa hyvää kesää. Meil oli ihan himmeet sessarit, vaikka kuvassa ei lautoja näykkään, mut meijän poppi kertoo enemmän ku laudat. Kiitos kuvaaja Leena Vännille. Nähdään pian ja tulkaa viikonloppuna!<3

pomppu

3 kommenttia:

  1. Nice article. I think it is useful and unique article. I love this kind of article and this kind of blog. I have enjoyed it very much. Thanks for your website.
    TLR Carbon wheels

    VastaaPoista
  2. Craig Willows-Keetley shares the story of his journey to compete in the half Ironman length Challenge event in Phuket. Craig shares his training program, details of the race and lessons he learnt from the event. Hear his story about the Challenge event that’s a Challenge and a half!.
    Carbon bike wheels

    VastaaPoista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com