keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kea | Deep Red Blues

Voita SkiExpo -liput

Talvi tekee vääjäämättä tuloaan. Ensilumi on Suomessa jo satanut, ja joulukoristeet alkavat pikku hiljaa ilmestyä katukuvaan. Marraskuun taitteessa 1.-3.11.2013 Messukeskuksessa järjestetään myös perinteiset SkiExpot, jonne minulla on VisitSwedenin tarjoamana mahdollisuus arpoa teille yksi lippupaketti kahdelle. Osallistukaa kommentoimalla tätä postausta, aikaa on sunnuntaihin 27.10 klo 23:59 asti.

Allekirjoittanut on paikalla Expoilla yhdessä Nellan, Suvin ja Natan kanssa esittelemässä videota viime kevään laskureissultamme Åreen ja Vemdaleniin. Tulkaahan kuuntelemaan ja tapaamaan meitä Snow Stagella perjantaina 1.11 klo 17:30!

IMG_1894

Ja huomio kaikki instagrammailijat. Visit Swedenillä on meneillään kisa, jossa voit voittaa hiihtopassit Hasselan tai Järvsöbackenin hiihtokeskukseen. Eli lyhykäisyydessään ohjeet ovat nämä: 1. Seuraa @ruotsigram -tiliä, 2. kuvaa tai videoi oma rinnetyylisi ja tagaa se instagramiin @ruotsigram ja #talviruotsi. Voittaja saa 4-6 hissipassia Ruotsin Järvsöbackeniin tai Hasselaan. Kisa jatkuu aina Skiexpon päätöspäivän 3.11. iltaan saakka. Voittaja ilmoitetaan instagramissa @ruotsigram -tilillä. Lisätietoja täältä.

tiistai 1. lokakuuta 2013

Kea | Deep Red Blues

Tyttörullalautailijat ry:n valokuvauskilpailu 2013

Kuvat on nyt lähetetty, vastaanotettu ja laitettu näkyville. Osallistukaa äänestykseen 15.10 mennessä täällä! Kisassa mukana mm. kuvia allekirjoittaneesta, sekä ottamiani kuvia Lotasta. Alla harvinaisen onnistunut kuva Vuosaaren parkilta jossa harmittelin jo heti kättelyssä, ettei tämä kundi ollutkaan tyttö. Julkaistaan se nyt kuitenkin täällä!
The pics have now been sent, received and put on display. Please participate by casting your vote here before October 15! The competition features among others, pics of myself and pics I've taken of Lotta. Below is an especially cool shot from Vuosaari, where I immediately regretted the fact that he wasn't actually a she. I'll publish it here now anyway!

IMG_4907
CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com