tiistai 6. elokuuta 2013

Kea | Deep Red Blues

After the rain is gone...

Kai tässä pitää ensin pahoitella, ettei meistä ole vähään aikaan kuulunut. Kesä on vienyt mennessään, kertakaikkiaan. Ja skeitattu on, mutta kamera ei välttämättä ole kulkenut mukana ainakaan itsellä, koska skeittaaminen on ollut pääpainona. Joten kun nyt eilen vihdoin sain jonkun muun ottamia kuvia, niin läväytetään ne nyt heti tännekin näkyville. Tässä siis kuvia omasta suosikkiparkistani Helsingin alueella, eli Vuosaaren uudenkarheasta betoniparkista/puulista. Tänä kyseisenä päivänä luvattiin sadetta, mutta aurinko vain paistoi. Yhtäkkiä taivas kuitenkin tummeni ja alkoi satamaan kaatamalla. Siellä sitten värjöiteltiin autoissa odottamassa sade/raekuuron loppumista. Sateen loputtua palasimme parkille ja kuivasimme sitä lastoilla kuin mitkäkin ikkunanpesijät. Oli lopulta ihan huippusessarit!
I guess I'm supposed to tell you how sorry I am that you haven't heard from us in while. But summer has simply swept us away. And there's been lots of skating going on, but I haven't been carrying the camera with me, since skateboarding has been my main thing. So when I finally got pictures taken by someone else yesterday, I decided to slap them on here as soon as possible. So here are some pics from my favorite park in the Helsinki area, the brand new Vuosaari concrete park/pool. The day in question was sunny despite some forecasted rain. All of a sudden the sky just turned dark and the rain started pouring down. There we sat in the car waiting for the rain/hailshower to pass. After the rain was gone we returned to the park and swept away the water with spatulas like window washers. The evening turned out great!

kealle_vuokki-1

kealle_vuokki-2

kealle_vuokki-3

kealle_vuokki-4

kealle_vuokki-5

kealle_vuokki-6

kealle_vuokki-12

kealle_vuokki-84 kommenttia:

 1. Mahtava toi kuva, missä päättäväisesti palataan kohti märkää parkkia. Ja ihan jäätäviä ilmeitä tossa kolmannessa, mä tarkkailen tuimana, kun Lauri lastaa puulia kuivaks :D Siis ihan loistavia! Oli niin huiput sessarit sitte loppujen lopuks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kunnia kuuluu lahjakkaalle kuvaajalle, joka haluaa syystä tai toisesta pysyä nimettömänä... :)
   Ja oli tosihauskat sessarit, kiitos myös itsellesi!

   Poista
 2. Saakos näitä ladata ja laittaa Faceen? Kun kerrankin kuva missä mäkin mukana.. ;-) Ja hienoja kuvia kaikki siis kyllä! Onhan kuvaaja osallistumassa valokuvauskisaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaaja osallistunee kyllä... :) Ja sä saat mun luvan käyttää "virallisiin" TRL-tarkoituksiin!

   Poista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com