tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kea | Deep Red Blues

Home Sweet Home

Untitled

Täällä ollaan. Kotona Alaskassa. Lauantai oli ensimmäinen päiväni mäessä, ja kuulemma myös vuoden ensimmäinen aurinkoinen päivä rinteessä. Ja kyllä kannatti jaksaa viisi tuntia puuteria, patikkaa ja auringonpaahdetta. Illalla kävin vielä skeittaamassa tunnin. Kyllä tuntui jaloissa sunnuntaina herätessä. Sunnuntaina lähdettiin kuitenkin Lennonin kanssa liikkeelle jo varhain, ja löydettiinkin vielä puuterinrippeitä puiden lomasta ja pienellä lisävaivalla kauempaa irroittamalla laudat ja taittamalla osan matkasta jalan. Täällä kaikki on ennallaan, kuin paratiisi jonne voin aina palata rentoutumaan. Nyt istun raukeana sohvalla, aamulla käytiin kaupoilla "isän" kanssa ja iltapäivällä suunnattiin taas mäkeen. Alleni otin vaihteeksi sukset ja huomasin taas kuinka paljon kovempaa niillä pääsee. Lohta olen syönyt joka päivä, kuten tänäkin iltana. Kunhan selviän tästä ruokaähkystä taidan suunnata paikalliselle skeittihallille, jossa ei kuulemma yleensä tyttöjä näe. Sekös mua haittaa!

Instagramista nimellä keamar löytää enemmän kuvia... ja muuten, uskomatonta mutta totta - kaikki tämän postauksen kuvat on otettu ja käsitelty iPhonella. Järkkärikuvia heti kun/jos saan sen kiinni ikivanhaan MacBookiini ja RAW-kuvat johonkin järkevään muotoon.
Here I am. At home, in Alaska. Saturday was my first day on the slopes, and apparently it was also the year's first sunny day on the mountain. And it was well worth five hours of powder, hiking and sunshine. In the evening I also went skateboarding for an hour. I really felt it in my legs on Sunday when I woke up. Nevertheless we headed up early with Lennon on Sunday and still found some powder stashes in between the trees and further away with a little extra effort by taking off our boards and hiking a bit. Here everything is the same, like a paradise where I can always return to relax. Now I'm resting on the couch, this morning we ran errands with my "dad" and this afternoon we went up again. I decided to ski for a change and noticed how much faster they are on the snow. I've had salmon every day, like tonight for dinner. Once I get over this food overload, I might head to the local skatepark, where apparently they don't see many girls. Like that would bother me!

You can find more pics on my Instagram @keamar... and btw, believe it or not - all the pics in this post are taken and edited with my iPhone. SLR pics coming up once/if I get it plugged into my ancient MacBook and the RAW-pictures into some reasonable format.

Untitled
West Bowlin näkymiä tänään. Tuota polkua pitkin pääsee suksilla miltei aina tuoreille lumille.

Untitled
Lennonilla on hymy herkässä, ja eikä ihme - keli oli kuin morsian.

Untitled
Backsiden taikamaailma vielä pilvien peitossa.

Untitled
Ostin tuon Gnun laudan pari vuotta sitten. Lennon hoiti sitä sillä aikaa niin hyvin, että päätti hankkia itse samanlaisen LibTechin. Banaaneilla siis mennään molemmat!

Untitled
Lauantain puuteriapajia ja Black Bear hissin uudet pehmustetut penkit. Totesin että nämähän ovat kuin Cadillacissa.

Untitled
Sokerihuurrettuja huippuja!

Untitled
Näkymiä Pittman's Ridgeltä.

Untitled
Tuolla näyttää hyvältä!

Untitled
Pakko myöntää, että lauantaina pääsi muutama riemunkiljahdus tuolla laskiessa. Puuteri on parasta mitä tiedän.

Untitled
Sunnuntaiaamuna ennen auringon ilmaantumista.

Untitled
Oluttauko ja Vitamin R.

Untitled
Mount Stewart

Untitled
Suksilla tänään!

Untitled
Tämän päivän hissinäkymiä... nyt parin päivän tauko. Hissit pyörivät taas torstaina ja loppuviikosta tiedossa lisää lunta!

13 kommenttia:

 1. Ompa komeita talvimaisemia! Talvenvihaajakin tykkää ;)

  VastaaPoista
 2. Uulallalaa mitä kermakakkua! Tonne on pakkopakkopakko päästä joskus :))

  VastaaPoista
 3. Aivan jäätävän upeita maisemia.
  Tuonne kun pääsis löysäileen puuterille loivii kaarii aik kauhhee. Tollanen se talvi pitäis olla.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja kauniita maisemia oioioi!!

  VastaaPoista
 5. eikä! taas niiin hienoja kuvia! Kuinka kauan muuuten kestää hissimatka huipulle? Tulin tässä ajatelleeksi kun täälläkään tommosissa hisseissä tulee heti kylmä vaikka _vähän_ pienemmistä nyppylöistä on kyse :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kylmä joo silloin kun tuulee... matka kestää isoimmalla hissillä jonkun 12 minuuttia, ja muilla noin 10 min. Ja jalat kramppaa joskus kun ei oo sellasta puomia mikä lasketaan tuolin alle johon tukea jalkojaan. :)

   Poista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Tänään oli taas ihan huikea puuteripäivä... toivottavasti saadaan huomenna lisää ja koitan ottaa kuvia, mut jatkuvassa lumisateessa se on hiukan haastavaa. :)

  VastaaPoista
 7. onko sulla joku app vai miten iphonella voi käsitellä kuvia? t. tyhmä ps. komiat maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvankäsittelyappeja on vaikka kuinka! ite tykkään eniten snapseedistä, mutta muitakin vaihtoehtoja on..

   Poista
 8. Kateellinen olen kyllä! Haluan itekkin tuollaisille puutereille laskemaan! ja nää sun kaikki kuvat on kyllä miin fiilikseltään mahtavia et huh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kyllä sä vielä pääset puutereille, usko pois! ja kiitos <3

   Poista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com