sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kea | Deep Red Blues

WLP meets WTD @ Åre & Vemdalen

Åre

Pääsiäisenä keräämme samaan koriin sekä WLP:n että WTD:n pääsiäismunat. Lähdemme siis yhdessä koko WLP:n porukan ja erään kovaäänisen tamperelaisen varajäsenen kanssa Åreen ja Vemdaleniin tarkistamaan ruotsalaisten lumitilanteen. Pääsiäispupuna taustalla häärää siis kaikkien tuntema, WTD:n eli White Trash Diseasen Natalia Tolmatsova, sekä Visit Sweden -verkkosivusto, joka tarjoaa meille pytingit, releet ja kiesit. Ja voin kertoa, että odotukset ovat jo tässä vaiheessa aivan huipulla asti. Olemme myös erittäin onnekkaassa asemassa siksi, että pääsemme lentämään paikan päälle SAS:in suoralla lennolla Helsingistä Åreen. Nämä talvisesongin erikoislennot alkavat siis tänään sunnuntaina 3. helmikuuta ja jatkuvat helmi-maaliskuun ajan sunnuntaisin ja torstaisin aikavälillä 03/02-28/03. Lentoaika vain tunti ja 20 minuuttia! Paikan päällä Åressa aion ainakin itse tutustua naapurimaan versioihin mustista rinteistä ja tottakai vielä siihen kuuluisaan 6,5km pitkään rinteeseen. Uijuijuiiiiiiiii! Vemdalenissa on laskemisen lisäksi myös mahdollisuus päästä ratsastamaan islanninhevosilla tai ajamaan vaikka moottorikelkalla. Kuulostaapa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Matkareportaasia seuraa mahdollisesti jo paikan päältä maaliskuun lopulla - siihen asti nautiskellaan näillä kuvilla!

Åre

Åre

Vemdalen

Vemdalen

Vemdalen

Kuvat täältä.

10 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Itellä sama matkakohde muutaman viikon aiemmin.

  VastaaPoista
 2. voooouuuu en malta odottaa reportaasia!

  VastaaPoista
 3. Siistiä! Ei ole tullut tuolla käytyä, kuin kesäaikaan. Silloinkin siellä tosin oli niin kylmä, että rinteet oli lumessa :D Tulee varmasti mahtava reissu!

  VastaaPoista
 4. ää en oo päässy tälle talvee laskemaan vielä kertaakaan ja tämä postaus vaan pahentaa ikävää! ihan täydellisiä maisemia, jospa tonne pääsis itekki joskus :)

  VastaaPoista
 5. Oioi niin siistiä! Nyt oon kyl minä vähän kateellinen tästä :D Haluu kans! Ehkä siis joku kerta määkin hyppään koneeseen ja otan suunnan kohti huippua!

  VastaaPoista
 6. oijoi, asiallista, mahtipoppoo teillä vielä kaiken lisäks kasassa, tulee varmasti loistoreissu! :) hey, mimmit btw, jos ette oo jo kuullut näistä kekkereistä niin pistän teille linkkiä, kun sain fb:ssä kutsun tapahtumaan ja kelasin että teitä voisi meiningit kiinnostaa: http://www.facebook.com/events/286057601521855/288118094649139/?notif_t=plan_mall_activity

  kyseessä siis skate, hiphop & punk festit Vallilan hallissa maaliskuussa, what more can you ask for :)

  - Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes yes, ei kyllä malttais odottaa! Ja nuo bileet oli mulla korvan takana (kiitos silti vinkistä!), mutta oon tuolloin Laaxin puuterilumilla ja Kea taitaa olla Alaskassa.. :) Mutta olispa kyllä messevää päästä tsekkaan tuo musapuoli!

   Poista
  2. oolrait, nice, hyvää reissua luvassa jo siis ennen pääsiäistäkin! :) mutta jeah, toivon mukaan vastaavanlaisia pippaloita tule myöhemminkin vastaan niin pääsee hoppailee ja bogoilee toistekin! :)

   Poista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com