torstai 20. syyskuuta 2012

Kea | Deep Red Blues

Autumn Leaves

Ensimmäistä kertaa vuosiin on hieman sekava fiilis tästä syksystä. Yritän kovasti hakea inspiraatiota uusista syysvaatteista, ruskaväreistä ulkona, matkakuvien selailusta, talven odotuksesta ja muusta... mutta tässä vaiheessa on pakko myöntää, että onhan tässä jotenkin pientä motivaation puutetta ilmassa. Syksy on aina lapsesta asti ollu mun suosikkivuodenaika. Kaikkea jännää ja uutta tiedossa raukean pitkän kesän jälkeen. Kävin jopa ostamassa uuden kouluvihkon mun venäjänopintoja varten, niinkuin kunnon koululaisen kuuluu. Puhtaalta pöydältä alottaminen on aina aikaisemmin motivoinu mua ja olis hyvä oppia äkkiä lisää ja päästä käyttämään kieltä työn merkeissä.
For the first time in years I'm a little bit confused about this autumn. I'm really trying to draw inspiration from new fall clothing, the colors outside, browsing through travel photos, the expectations for winter and more... but at this point I have to admit, that there's some lack of motivation in the air. Autumn has always been my favorite season since I was a child. All kinds of exciting new things after a long lazy summer. I even got myself a new notebook for my Russian studies, like a good school girl should. Starting from scratch has always motivated me before and it would be good to learn more soon and be able to use the language at work.

Autumn Mosaic 2

Plumin uus lauta on ollu niin ahkerassa käytössä kaupunkikruisailussa kuin sää on viime viikkoina vaan sallinut (eli valitettavan vähän) ja toissaviikkoinen Aulangon reissu jätti sekin ehkä jälkeensä pienen suolaisuuden maun suuhun, kun pannutin heti ekalla laskulla pöpelikköön aivan liian löysillä trukeilla. Siitä muistona on herkullinen ja kirjaimellinen mustelma lonkassa. Sen lisäksi tässä on ollu meneillään pientä sairastelua, kuumeilua ja särkyä, ja on ollu pakko ottaa hieman iisimmin. Onneks kotona on ihana Java, joka on hoitanu mua enemmän kuin tunnollisesti. Kesällä porskutti koko ajan vaan niin täysillä, ettei sitä paljoa ehtiny laakereillaan levätä. Ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin on ikävä sitä aikaisempina vuosina niin paljon parjattua kesää. Kesti vaan aikansa löytää se paras kesäharrastus ja ne kaverit joiden kanssa jakaa Suomen pitkät yöttömät yöt ja vauhdin huuma.
My new Plum-board has been actively in use for city cruising, weather permitting (unfortunately not so much) and our trip to Aulanko a few weeks back left a little bit of a sour taste in my mouth as well, since I majorly ate shit on the first run when I forgot to tighten my trucks beforehand. As a reminder I have a delicious bruise on my hip. I've also been feeling under the weather otherwise too with a cold, on/off fever and headaches, so I've had to take it a bit more easy. Thankfully I have my little Java Bean, who's been taking excellent care of me at home. All summer was just non stop action, so much, that I didn't have any time to lay low at all. For the first time in forever I just miss summer, which I never would have believed possible. I've finally found the best summer pastime and the friends to share the passion for speed with in the endlessly long Finnish summer nights.

Autumn Mosaic 1

No, ehkä tämä vielä tästä iloksi muuttuu. Paljon kivaa on kuitenkin tiedossa. R&A leffafestarit jaksoivat tällä kertaa innostaa ekaa kertaa vuosikausiin, lenkit Suvin, Tonin ja Javan kanssa syksyisissä maisemissa on ihan parhaita ja Marinellan löytämät uudet tapahtumat ja tempaukset pitää meidät kaikki kiireisinä hyvällä tavalla. Mun synttäribileet ja muutama lonkkaritapahtumakin on vielä tälle syksylle tiedossa. Sitten vaan odottamaan talvea ja laskureissuja, jotka olivatkin jo ahkerasti suunnitteilla viime viikonloppuna Nellan ja miehensä Matun kanssa. Tuntui hienolta, että kappas, löytyyhän sitä Suomesta samanhenkisiä laskijoita kuin minäkin. Eli puuteria, puuteria, puuteria ja lisää puuteria. On muuten tullut niin ikävä Alaskaa ja kavereita siellä, että täytyy varmaan tässä sairastellessa hieman kaivella kuva-arkistoja ja vääntää joku kattavampi Alaskan lasku/fiilistelypostaus teille. Kovin on hiljaista siellä ruudun toisella puolen, alkaa pian epäilyttämään, että onkohan siellä ketään näitä lätinöitä lukemassa?
I'm hoping it will all pan out anyway. A lot of good things lie ahead. The HIFF film festival got me interested for the first time in years, the long walks with Suvi, Toni and Java in fall scenery are the best and all the events and happenings that Marinella keeps finding, will keep us all busy in a good way. My birthday party is coming up and there are still a few longboard events in store for this fall. Then we'll just wait for winter and snowboarding, which were already enthusiastically being planned last weekend with Nella and her husband Matu. It felt like finally I've found someone in Finland with the same interest in regards to snow as me. In other words powder, powder, powder and more powder. And btw I've started missing Alaska and my friends there so much, that now that I'm still a bit sickly, I might have to browse through some old photo archives and do a longer post about riding/hanging out in Alaska. It's been pretty quiet out there on the other side of the screen, makes me wonder if anyone out there is reading this babble anyway?

7 kommenttia:

 1. Mää oon täälä! =D Pitää siis alkaa kommentoimaan vähän ahkerammin :P Mutta joo lasku/fiilistelypostaus kuulostaa hyvältä näin hankia odotellessa! (= Vaikka lupauduinkin tässä vielä opettelemaan skeittaustakin...

  VastaaPoista
 2. Syksy on ihana vuodenaika, mutta onhan se myös skeittikaudelle lopun alkua ilman lupausta siitä, että talvi välttämättä on vielä kulman takana. Että talviset fiilistelypostaukset vois jättää vielä vähän pidemmälle ettei ala ahdistaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä mä siis alotan sillä kesäpostauksella ;)

   Poista
 3. Laskupostauksia vaan tulemaan!! Vaikka epäilen että ne ei yhtää lievitä tätä mäkikuumetta...

  Onko teistä kukaan muute koskaan käyny Uudessa Seelannissa laskemassa tai iha matkalla? Mietin vaan että jos on ni ois mahtavaa nähä joku postaus kyseisestä maasta ja sen laskumahollisuuksista :P Oon ite lähössä sinne vaihtoon ni sen takii tää kiinnostus haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo Uusi-Seelanti ollu mun kartalla, ainakaan vielä. Mä oon jotenkin vaan jumittunu tonne Yhdysvaltoihin... mut meidän lonkkarifrendi Jenni on paraikaa Wanakassa, joten tsekkaa Jennin blogi: http://underthesedreams.blogspot.fi/ ja ylläkin kommentoinu Lahja on myös tainnu viettää aikaa Seelannissa: http://lahjamaailmalle.blogspot.fi/

   Pistetään AK postauksia tulemaan, eka kesäversiota ja talvea heti kun ilmat edes vähän viilenee. :)

   Poista
 4. Mäkin oon täällä ja luin jopa koko tekstin! C: Monesti kattelen vaan kuvat, aijai olen paha ihminen D: Mutta kun ei vaan keksi mitään järkevää, kun vaan että "tykkääntykkään" ja "ihania kuvia" niin ei viitti kommentoida ^^'

  VastaaPoista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com