sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kea | Deep Red Blues

Vermont & New England

Elokuussa yksi pitkäaikaisimmista haaveistani käy toteen kun lähdemme roadtrippaamaan Uuteen-Englantiin viikoksi. Siitä matka jatkuu vielä syvään etelään, mutta ensin ilo irti rehevistä maisemista, rannikoiden uljaista majakoista, maittavasta hummerista ja etenkin Burlingtonista kotoisin olevan Ben & Jerry'sin antimista. Ihan tuulesta temmattu tämä reissu ei kuitenkaan ole, vaan äitini serkku on asunut seudulla jo monta kymmentä vuotta, ja häntä onkin ollut tarkoitus mennä tapaamaan jo iät ja ajat. Me kun emme muistaakseni ole koskaan tavanneet henkilökohtaisesti, vaikka olemmekin olleet puhelin- ja virtuaaliyhteydessä myös silloin kun minä asuin vielä vastakkaisella rannikolla. Lisäksi äidilläni on Burlingtonissa  myös vanha ystävä vaihto-oppilasajoilta joka oli joskus 60-luvulla Helsingissä vaihdossa. Vielä ei ole tarkkaa suunnitelmaa siitä mitä kaikkea tulemme alueella tekemään... mennään sinne minne nokka näyttää. Ben & Jerry'sillä aiomme kuitenkin käydä maistelemassa kaikkia ihania makuja joita Suomesta ei saa. Burlingtonista matka jatkuu vielä New Hampshiren kautta Maineen ja eteenpäin Cape Codille.
In August one of my longest standing dreams will come true when we're going roadtripping in New England for a week. From there the trip continues on to the deep south, but first we're utterly going to enjoy the lush scenery, the majestic lighthouses on the coast, some succulent lobster and especially Ben & Jerry's at the original Burlington location. This trip has been in the making for a long time, since my mother's cousin has lived in the area for decades and we're finally getting around to visiting him. I don't believe I've ever actually met him in person, but we've been in touch virtually and by phone when I was still living on the opposite coast. My mother also has another friend living in Burlington from her exchange student days. This friend was actually an exchange student in Helsinki sometime in the 60's. We haven't really set any plans in stone yet... I guess we'll go to see whatever looks interesting. Ben & Jerry's is definitely on the list though - can't wait to try out all the flavors you can't get in Finland. From Burlington the trip continues through New Hampshire to Maine and onward to Cape Cod.

Olen jo ennakkoon tilannut äitini serkun luo kasan lonkkaritarvikkeita Daddie's Board Shopista, muun muassa osia uutta Plumin lautaani varten. Lisäksi olen jo scoutannut sopivan lonkkaritarvikeliikkeen Ridin' High:n jossa aion ehdottomasti käydä tutustumassa paikalliseen tarjontaan. Vielä on mietinnässä kuljetanko oman lautani mukana, vai ostanko kenties paikan päältä sopivan pikku-cruiserin... saa nähdä mihin päädyn.
I've already pre-ordered some longboard equipment from Daddie's Board Shop to my mother's cousin's address, among others some parts for my upcoming Plum-board. I've also scouted a local longboard shop Ridin' High, where I definitely want to look for local goodies. I'm still pondering if I should bring my own board along or if I will just get a little cruiser over there. We'll see what I decide to do.

Passeio de bicicleta por Burlington / Bike ride around Burlington

Sunset over Lake Champlain

Cape Cod, MA

The Beach at Cape Cod

Kaikki kuvat Flickr - Creative Commons.

Loppuun vielä ihanan Frank Sinatran tunnelmointia - To finish off, some wonderful Frank Sinatra to set the mood.

7 kommenttia:

 1. Huikeen näköset maisemat, haluisin iteki tooodella paljon päästä Uuteen-Seelantiin!

  Parannusehdotus: Saisko sen nimen aina tohon postauksen alkuun kenen kirjottama se on?

  VastaaPoista
 2. ^ Tässä taidetaan kyllä puhua USA:n osavaltiosta Uusi-Englanti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, ajatuskatko! Ihan Uutta-Englantia tarkoitin itsekin :D

   Poista
 3. Jos nyt hiuksia ruvetaan halkomaan niin puhehan on USA:n koillisten osavaltioiden ryhmittymästä, eli Uudesta-Englannista ;)
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Uusi-Englanti

  VastaaPoista
 4. Pitihän tässä itse kunkin miettiä, Uusi-Seelanti vai Uusi-Englanti... Mutta upeelta kuulostaa ja hyvää kuvamateriaalia oot löytäny!

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tuli tosta kamojen etukäteis tilailusta mieleen, että kun mä asuin jenkeissä ni poikaystävä otti ilon irti ja mun duunipaikalle kannettiin joka viikko pakettia kun se just nettishoppaili Suomesta käsin kaikkee skederompetta. Ei haitannu, otin osan testikäyttöön ja mm. yhtä dekkiä se ei sitten koskaan pääsyt ite edes skeittaamaan.

  Sitte vielä muistuttaisin tämän blogin lukijoita ja tekijöitä, että tää viikko on vielä aikaa lähettää kuvia Tyttörullalautailijoiden valokuvaskabaan. Sinne siis kesän parhaat lonkkari- tai muut skedeotokset tai skeittiaiheiset fiilistelykuvat. Lisätietoa https://www.facebook.com/events/180036332124078/ Kuvathan saa olla mistä vaan maapallolta, mutta sen verran rajattiin että vetäjä olis suomalainen tai Suomessa asuva, niin saatais kotimaan tyttöjä tsempattua kovempien temppujen vetämiseen.

  VastaaPoista
 6. Toiveet oikeasti toteutuu!!! Kiitos Samulin, on teille nyt tyylitelty kirjoittajan nimileima heti postauksen alussa. Tsekatkaa siis oikea yläkulma... :D

  VastaaPoista

CONTACT

wheelslikepowder@gmail.com